Inele

Pagini: 1 2 3 4 5
Inel \
Inel \

Inel \"Deep blue sea\"

Cod: IK1

Inel VANDUT/ cu titlu de prezentare. Inelul este realizat manual din argint 925 cu piatra naturala de kyanit; are un finisaj modern, satinat si este reglabil. La cerere pot realiza o piesa similara, cu piatra de kyanit naturala apropiata ca dimensiune si forma.

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \

Inel \"Burgundy Beauty\"

Cod: IG1

Inel realizat manual, din argint 925, cu piatra de granat (8 mm), stil vintage.

Disponibilitate: la comanda
Inel
Inel
Inel

Inel

Cod: IRR1

VANDUT Inel original, realizat manual din argint 925 cu o textura mata,cu o frumoasa piatra naturala, ovala, din radacina de rubin (partea de la baza mineralului, care prezinta incluziuni opace/ de alte culori). Inelul este reglabil si asimetric (se desfasoara si pe 1/2 din degetul invecinat). Modelul poate fi realizat la comanda si cu alte pietre. Se potriveste cu pandantul PRR1 (tot cu radacina de rubin).

Disponibilitate: la comanda
INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN

INEL QUEEN OF GREEN

Cod: IAM1

Inel masiv, realizat manual din argint 925, cu o frumoasa textura si patina care lasa impresia de vechi, ornat cu o piatra de agat de muschi mata, cu incluziuni ramificate verzi- montata in caseta filigranata. Inelul este reglabil. Agatul de muschi (\"moss agate\")- cunoscut si sub denumirea de \"agat de copac\"- este o varietate de agat care prezinta incluziuni de oxizi de mangan sau fier, care creeaza senzatia de incluziune vegetala. Fondul poate fi alb mat (caz in care piatra are aspect de \"green cheese\"- branza cu mucegai verde) sau translucent - semanand cu o rasina cu incluziuni de muschi verde, deosebit de frumoase la trecerea luminii prin piatra.

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Frozen Lace\"

Cod: IV1

Vanadinitul este un mineral destul de neobisnuit- si nu folosit frecvent in bijuterii. Cristalul din imagine \"a meritat\" sa fie piesa centrala a unui inel. Privindu-l, gandul mi-a zburat la templele maure, cu dantelariile lor sculptate in piatra. Am incercat sa nu incarc cu nimic aspectul final, asa ca am ales o montura aerisita, cu picioruse care urmeaza cu delicatete liniile cristalului. Piatra este asezata pe un platou traforat manual, cu arabescuri in ton cu dantelaria impietrita a vanadinitului. Inelul din imagine a constituit o comanda speciala. La cerere, o piesa asemanatoare poate fi realizata.

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Green garden\"

Cod: IMF1

Malahitul fibros nu este folosit frecvent in bijuterii; este foarte sensibil si poate fi deteriorat prin simpla atingere- de aceea este indicat sa fie protejat cu un strat subtire de lac incolor. Exemplarul din imagine- adus de o clienta- are forma unei flori, alaturate unei frunze. Asa ca am gandit pentru el un colt de gradina- l-am asezat pe o frunza confectionata manual din argint, texturata si usor patinata. Ca sa nu se plictiseasca, am adus langa ele un boboc de floare gata sa se deschida- si un fluturas, sprijinit langa frunza de malahit, sa se odihneasca- si ele din argint. \"The green garden\" este completa acum, proaspata si frumoasa, gata sa fie admirata pe platoul ridicat la inaltime, deasupra degetului- pentru a nu incomoda la purtare. Inelul este unicat- si a constituit o comanda speciala; la cerere, pot amenaja si alte gradini :)

Disponibilitate: la comanda
Pagini: 1 2 3 4 5