Cum Comand / Livrare


Site-ul SILVERJOY este un site de prezentare, nu un magazin online. Scopul lui este de a va putea creea o idee despre posibilitatile de executare a diverselor bijuterii din argint, la comanda.

In cazul in care va place vreunul din produsele expuse pe site, va rog sa ma contactati pentru a verifica disponibilitatea lui. In unele cazuri, chiar daca produsul a carui imagine apare pe site a fost vandut, pot realiza, la comanda, o replica- un produs similar, in functie de disponibilitatea pietrelor necesare si de solicitarile dumneavoastra.

Produsele pot fi modificate, la comanda - cerceilor le pot fi montate alte tipuri de incuietori, monturile pot fi executate si in alte forme (gherute, caseta, mixta) sau pot fi utilizate alte pietre decat cele care apar la modelul prezentat pe site.

Unele dintre produse pot fi vizionate la diferite expozitii si targuri de profil (printre care targul de bijuterii si pietre pretioase & semi-pretioase organizat lunar de Muzeul National de Geologie din Bucuresti).

Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, caz in care costul transportului este 0.

Comenzile in valoare de peste 300 de lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Politica de returnare

Produsele pot fi returnate in termen de 7 zile de la primirea coletului, cu conditia de a fi in aceeasi stare in care au fost primite (nepurtate, nedeteriorate, in ambalajul original), pentru detalii legate de procedura de retur va rog sa ma contactati.