incolor

Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Spring blossom\"

Cod: ISB

Fantezie de primavara- frunze, flori, muguri ce stau sa se deschida si un frumos cristal de stanca... Inel unicat, realizat manual; reglabil. VANDUT

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Crystal- clear\"

Cod: ICC

Un exemplar deosebit de cristal de stanca fatetat si o poveste cu lumini si umbre, aer nobil si parfum de vremuri trecute... O bijuterie rafinata si impunatoare totodata, care nu poate trece neobservata. Inelul din imagine a fost VANDUT, dar la cerere pot realiza piese asemanatoare (nu identice!), cu posibilitate de alegere a pietrei: cristal de stanca; cuart lemon; cuart fumuriu; ametist. Pretul in functie de piatra aleasa.

Disponibilitate: la comanda
Bratara \
Bratara \
Bratara \
Bratara \

Bratara \"Crystal Story\"

Cod: BCS1

Bratara cu un cristal de stanca de dimensiuni mari (aprox. 5 cm inaltime x 3 cm latime), care acompaniaza frumos inelul \"Crystal- Clear\". Masiva, executata manual, ca o bucata de veche dantela pretioasa ce inconjoara cu gratie incheietura, cu un aer nobil si parfum romantic. Bratara din imagine este VANDUTA, dar la cerere pot realiza piese asemanatoare - si cu alte pietre (acvamarin, ametist, cuart roz, citrin, cianit etc.).

Disponibilitate: la comanda
Pandant \
Pandant \
Pandant \
Pandant \

Pandant \"Spring blossom\"

Cod: PSB1

Un frumos cristal de stanca cu doua terminatii m-a dus cu gandul la o floare cu un boboc alaturat...nostalgie de primavara, cu muguri si soare bland jucandu-se peste fatetele de cuart. Unicat, lungime aprox. 5,5 cm. VANDUT- La cerere pot realiza piese asemanatoare, dar nu identice.

Disponibilitate: o singura bucata (unicat)