rosu

Pandant \
Pandant \
Pandant \

Pandant \"Coral Reef\"

Cod: PRC1

Pandant original, realizat din fire intrepatrunse de argint 925 de diverse grosimi, impletite intr- o retea accentuata cu cateva fire de sarma de cupru si ornata cu o piatra de coral natural spongios. Poate fi purtat pe snur de silicon negru sau pe lant de argint. Nota: produsul din imagine a fost vandut, la comanda pot realiza produse asemanatoare- dar cu siguranta nu identice!

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \

Inel \"Burgundy Beauty\"

Cod: IG1

Inel realizat manual, din argint 925, cu piatra de granat (8 mm), stil vintage.

Disponibilitate: la comanda
Colier rubin fatetat

Colier rubin fatetat

Cod: CRF1

Colier delicat, realizat din rondele de rubin fatetat, montate in argint. Lungimea colierului (inclusiv inchizatoarea): 51,5 cm. Dimensiunea rondelelor: aprox. 4 mm; culoare foarte frumoasa, fara incluziuni.

Disponibilitate: o singura bucata (unicat)
Pandant
Pandant
Pandant

Pandant

Cod: PRR1

VANDUT Pandant realizat manual din argint 925 in stil art-nouveau, imbinare de texturi si finisaje (mat/patinat- lucios/texturat),cu o frumoasa piatra naturala, ovala, din radacina de rubin (partea de la baza mineralului, care prezinta incluziuni opace/ de alte culori). Dimensiuni: 4,5 cm x 3 cm. Modelul poate fi realizat la comanda si cu alte pietre. Se potriveste cu inelul IRR1 (tot cu radacina de rubin).

Disponibilitate: la comanda
Inel
Inel
Inel

Inel

Cod: IRR1

VANDUT Inel original, realizat manual din argint 925 cu o textura mata,cu o frumoasa piatra naturala, ovala, din radacina de rubin (partea de la baza mineralului, care prezinta incluziuni opace/ de alte culori). Inelul este reglabil si asimetric (se desfasoara si pe 1/2 din degetul invecinat). Modelul poate fi realizat la comanda si cu alte pietre. Se potriveste cu pandantul PRR1 (tot cu radacina de rubin).

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Rosu si negru\"

Cod: IRN

Inel realizat manual, argint cu jasp rosu. Inelul din imagine a fost vandut, dar la comanda pot realiza exemplare asemanatoare- cu diferite variante de pietre.

Disponibilitate: la comanda