verde

Cercei smarald
Cercei smarald

Cercei smarald

Cod: CCSF1

Cercei realizati din argint 925 cu aspect antichizat, cu o lucratura deosebita, filigranata, ornati cu pietricele mici de smarald.

Disponibilitate: o singura bucata (unicat)
INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN

INEL QUEEN OF GREEN

Cod: IAM1

Inel masiv, realizat manual din argint 925, cu o frumoasa textura si patina care lasa impresia de vechi, ornat cu o piatra de agat de muschi mata, cu incluziuni ramificate verzi- montata in caseta filigranata. Inelul este reglabil. Agatul de muschi (\"moss agate\")- cunoscut si sub denumirea de \"agat de copac\"- este o varietate de agat care prezinta incluziuni de oxizi de mangan sau fier, care creeaza senzatia de incluziune vegetala. Fondul poate fi alb mat (caz in care piatra are aspect de \"green cheese\"- branza cu mucegai verde) sau translucent - semanand cu o rasina cu incluziuni de muschi verde, deosebit de frumoase la trecerea luminii prin piatra.

Disponibilitate: la comanda
Inel \
Inel \
Inel \
Inel \

Inel \"Green garden\"

Cod: IMF1

Malahitul fibros nu este folosit frecvent in bijuterii; este foarte sensibil si poate fi deteriorat prin simpla atingere- de aceea este indicat sa fie protejat cu un strat subtire de lac incolor. Exemplarul din imagine- adus de o clienta- are forma unei flori, alaturate unei frunze. Asa ca am gandit pentru el un colt de gradina- l-am asezat pe o frunza confectionata manual din argint, texturata si usor patinata. Ca sa nu se plictiseasca, am adus langa ele un boboc de floare gata sa se deschida- si un fluturas, sprijinit langa frunza de malahit, sa se odihneasca- si ele din argint. \"The green garden\" este completa acum, proaspata si frumoasa, gata sa fie admirata pe platoul ridicat la inaltime, deasupra degetului- pentru a nu incomoda la purtare. Inelul este unicat- si a constituit o comanda speciala; la cerere, pot amenaja si alte gradini :)

Disponibilitate: la comanda