Inel
Inel
Inel
Inel

Inel "Aqua Mirror"

Cod: IAQM

Un aquamarin de o frumusete seducatoare, pe alocuri semi-opac, pe alocuri transparent, cu incluziuni si irizatii albe, gri, bleu, negre, m-a purtat cu gandul spre globurile de cristal fermecate, din povesti...Poti vedea in el cerul, marea, soarele- ca intr-o oglinda fermecata, in care tot ceea ce se reflecta devine frumos. Si pentru a se potrivi cu povestea, am asezat acvamarinul intr-o "rama" potrivita pentru o asa magica oglinda, patinata si impodobita cu crengute. Totul este realizat manual (argint 925); inelul este reglabil. Piatra are dimensiuni mari (3 x 2 cm). VANDUT

Disponibilitate: la comanda

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare