Pandant
Pandant
Pandant
Pandant

Pandant "Celtic Cross"

Cod: PFCC

De mult imi doream sa lucrez bijuterie simbolistica. Am avut placerea ca in ultima vreme sa ma intersectez cu oameni preocupati de latura spirituala. Nu cred in coincidente, asa ca sunt recunoscatoare pentru aceste conexiuni si sunt sigura ca rezultatele vor fi pe masura. Crucea celtica este prima piesa din aceasta serie. Crucea celtica este unul din cele mai vechi simboluri pre-crestine, care combina o cruce cu un cerc inconjurand intersectia bratelor sale. Simbolurile sunt multiple, cercul semnificand eternitatea, viata fara sfarsit, dragostea nemarginita, iar cele 4 brate ale crucii putand simboliza: cele 4 directii, cele 4 elemente, cele 4 anotimpuri. Una dintre fetele crucii este ornata cu o bagheta de fluorit rainbow, ale carei proprietati metafizice sporesc incarcatura energetic a motivului gravat manual pe bratele crucii: nodul triplu (nodul trinitatii- triquetra)- intersectarea a trei cercuri intr-un motiv fara inceput si fara sfarsit- incarcat de multiple semnificatii. Motivul simbolizeaza, in esenta, interconectarea dintre 3 elemente distincte si in acelasi timp unitare: minte- trup- spirit; Tatal- Fiul- Sfantul Duh; Mama- Tata- Copil; Trecut- Prezent- Viitor. In centrul crucii este prezent simbolul Claddagh- reprezentand ingemanarea dintre prietenie (simbolizata de maini), dragoste (inima) si loialitate (simbolizata de coroana). Toate elementele sunt realizate manual. Cea de a doua fata a crucii este ornata cu spirale gravate manual in argint- simbolizand evolutia, dezvoltarea holistica, echilibrul. VANDUT

Disponibilitate: la comanda

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare