Pandantiv
Pandantiv
Pandantiv
Pandantiv

Pandantiv "Ruby Cocktail"

Cod: PRC1

Un cocktail de culori, forme si texturi, avand in prim-plan un seducator exemplar de rubin in fucsit, secondat de un rubin si un peridot. Piatra inglobeaza 4 culori, date de cele 4 minerale pe care le contine: verde crud (cristalele de fucsit- muscovit verde), visiniu (incluziunile de rubin), albastru (cristale de kyanit) si crem-galbui (quartzite). Unicat, masiv, spectaculos. Rubinul este considerat unul dintre cele mai puternice cristale, care stimuleaza vitalitatea, pasiunea, entuziasmul, induce o stare de spirit pozitiva, inbunatateste motivatia si ne incurajeaza sa urmam ceea ce ne face fericiti. Fucsitul amplifica energia altor cristale si ajuta la constientizarea propriei valori. Fucsitul permite sa ne urmam mintea, ghidati de suflet; poate ajuta la intelegerea interactiunilor cu ceilalti si poate creste rezistenta la tensiunile emotionale. (Surse: www.crystalwellbeing.co.uk; http://crystal-cure.com ).

Disponibilitate: o singura bucata (unicat)

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare