INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN
INEL QUEEN OF GREEN

INEL QUEEN OF GREEN

Cod: IAM1

Inel masiv, realizat manual din argint 925, cu o frumoasa textura si patina care lasa impresia de vechi, ornat cu o piatra de agat de muschi mata, cu incluziuni ramificate verzi- montata in caseta filigranata. Inelul este reglabil. Agatul de muschi ("moss agate")- cunoscut si sub denumirea de "agat de copac"- este o varietate de agat care prezinta incluziuni de oxizi de mangan sau fier, care creeaza senzatia de incluziune vegetala. Fondul poate fi alb mat (caz in care piatra are aspect de "green cheese"- branza cu mucegai verde) sau translucent - semanand cu o rasina cu incluziuni de muschi verde, deosebit de frumoase la trecerea luminii prin piatra.

Disponibilitate: la comanda

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare