Pandantiv
Pandantiv
Pandantiv

Pandantiv

Cod: POD1

Pandantiv realizat manual, cu o montura simpla, tip caseta, care evidentiaza un frumos exemplar de opal dendritic de forma ovala, care se bucura de un finisaj exceptional si un frumos desen in alb- negru si tonuri de gri. Opalul dendritic este o varietate de opal care prezinta incluziuni cu aspect vegetal gen feriga sau muschi (dendrite); acestea nu sunt materii organice prinse in gelul opalic, ci urme de oxizi- de mangan sau fier. Aspectul opalului dendritic este foarte atragator, de obicei in game de alb laptos- translucent sau mat- cu \"desene\" negre si gri-albastrui asemanatoare peisajelor de iarna ori desenelor chinezesti sau japoneze. Poate fi asortat cu cerceii COD1.

Disponibilitate: o singura bucata (unicat)

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare