Inel
Inel
Inel
Inel

Inel "Frozen Lace"

Cod: IV1

Vanadinitul este un mineral destul de neobisnuit- si nu folosit frecvent in bijuterii. Cristalul din imagine "a meritat" sa fie piesa centrala a unui inel. Privindu-l, gandul mi-a zburat la templele maure, cu dantelariile lor sculptate in piatra. Am incercat sa nu incarc cu nimic aspectul final, asa ca am ales o montura aerisita, cu picioruse care urmeaza cu delicatete liniile cristalului. Piatra este asezata pe un platou traforat manual, cu arabescuri in ton cu dantelaria impietrita a vanadinitului. Inelul din imagine a constituit o comanda speciala. La cerere, o piesa asemanatoare poate fi realizata.

Disponibilitate: la comanda

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare