Inel
Inel
Inel
Inel

Inel "Green garden"

Cod: IMF1

Malahitul fibros nu este folosit frecvent in bijuterii; este foarte sensibil si poate fi deteriorat prin simpla atingere- de aceea este indicat sa fie protejat cu un strat subtire de lac incolor. Exemplarul din imagine- adus de o clienta- are forma unei flori, alaturate unei frunze. Asa ca am gandit pentru el un colt de gradina- l-am asezat pe o frunza confectionata manual din argint, texturata si usor patinata. Ca sa nu se plictiseasca, am adus langa ele un boboc de floare gata sa se deschida- si un fluturas, sprijinit langa frunza de malahit, sa se odihneasca- si ele din argint. "The green garden" este completa acum, proaspata si frumoasa, gata sa fie admirata pe platoul ridicat la inaltime, deasupra degetului- pentru a nu incomoda la purtare. Inelul este unicat- si a constituit o comanda speciala; la cerere, pot amenaja si alte gradini :)

Disponibilitate: la comanda

Telefon informatii & comenzi

0724278785

Observatie: Unele dintre bijuteriile prezentate pot fi usor modificate, in functie de preferinte (marite/ micsorate, schimbat tipul de incuietoare, realizate cu pietre diferite etc.), daca doriti altceva fata de modelul prezentat va rog sa ma contactati.


Livrarea se poate face prin Posta Romana (cost transport: 10 lei) sau prin curier rapid- in functie de solicitarile dumneavoastra. Pentru Bucuresti este posibila si ridicarea/ livrarea personala a comenzilor, pentru detalii va rog sa ma contactati.

Join our Facebook fan page


Daca doriti sa primiti noutati despre produsele adaugate pe site, abonati-va aici:


Alte produse similare